Menukaart

 

 

 U kunt zelf een mooi 3 gangen menu samenstellen vanuit onze menukaart voor een vast bedrag van € 34,50 exclusief het aangegeven supplement bij enkele gerechten. Als u niet kiest voor een 3 gangenmenu staan de prijzen bij elk gerecht afzonderlijk weergegeven. Ook hebben wij iedere maand een wisselend maandmenu die wij aanbieden voor € 32,50. De gerechten van het maandmenu zijn ook te combineren met de a la carte kaart.

 

 

 

 

Voorgerechten

 

Rosti met huisgerookte zalm en zwaardvis, kruidensalade  en mosterd Hollandaise

 € 10,75

 

Gegrilde Sint Jacobsschelp met linguine en citroen-saffraansaus   
Supplement binnen menu € 2,00

 € 12,75

 

Salade van gepocheerde kreeft met aardappelsalade, zuring en ui 
Supplement binnen menu € 3,50           

 € 14,75

 

Carpaccio van gemarineerde en licht gegaarde Gasconne kalfs Rib eye  met balsamico mayonaise, Bleu Wolvega en verse vijgen

 € 11,75

 

Tataki van licht gerookte Simmentaler lende, sesam, bosui en soja saus              

 € 10,75

 

Huisgemaakte ossenworst met piccalillyflan, zoetzure groenten   en roggebrood roomkaas

 € 10,75

 

Gebakken eendenlever met huisgemaakte appelbeignets en appelstroop              
Supplement binnen menu € 2,00

 € 9,75

 

Gegrilde aubergine en courgette met salsa verde en hummus

 € 8,75

   
 

Hoofdgerechten

 

Op de huid gebakken Dorade met kruiden salsa verde en een schuim van  Jeruk Purut

 € 20,75

 

Op de huid gebakken Kabeljauw met blanc noisette           

 € 21,75

 

Gevulde portobello met Buffelmozzarella, cherry tomaatjes, olijven en basilicumcress

 € 18,75

 

Gebakken kalfshaas met halve kreeft en bearnaisesaus 

Supplement binnen menu € 5,00

 € 26,50
 

In bruin bier gebraseerde wangetjes van het Baambrugse Big met jus 

 € 21,75

 

Op de BBQ gegrilde steak van Simmentaler sukade met kruidenboterjus    

Supplement binnen menu € 3,00 

 € 23,75

 

Gegrilde runderlonghaas steak met een saus van zwarte knoflook 

 € 20,75

 

Sous vide gegaarde parelhoender met gegrilde king boleten en een jus van trompet de la mort

 € 20,75

 


 € 22,50
  De hoofdgerechten worden geserveerd met wisselende groenten en aardappel garnituur  
     
  Nagerechten  
 

Trifle met blauwe bes, kokos en witte chocolade

 € 7,50

  After 8 met chocoladecrème, muntgel, oreo koekjes en munt  € 7,50
 

Affogato Mochha van chocolade-ijs, Tia maria en espresso

 € 7,50

 

Pavlova met kweepeer en karnemelkcustard 

 € 7,50

 

Salted caramel panna cotta met honingcomb

 € 11,75

 

Kaasplateau met Europese kazen, kletsenbrood, vijgencompote en  gekarameliseerde walnoten   

Supplement binnen menu € 3,50

 

 

https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/jess_Februari-maart_