Als je vaak werkt met een buffet werkt dan kan een chafing dish professioneel erg handig zijn. Niet alleen bij het serveren, ook tijdens het bereiden van de gerechten kan het slim zijn om ermee te werken. Er zijn heel veel verschillende soorten modellen die je kunt gebruiken. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van deze slimme horeca accessoires. Zo weet je precies wat je eraan hebt en welke modellen je het beste kunt gebruiken. Lees snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.
Klaar om te serveren
Met een chafing dish professioneel heb je altijd je gerechten klaar staan om te serveren. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de gerechten te koud zijn of te warm worden. Ze blijven op deze manier goed op temperatuur. Zodra je gerechten bereid zijn kun je ze bewaren in de bak en het warme water onder de bak doet de rest. Je hebt er verder weinig omkijken naar. Het scheelt een hoop gedoe en een hoop werk. Hiermee help je jezelf enorm en heb je minder mensen nodig om je te ondersteunen.
Chafing dish professioneel ziet er goed uit
Een chafing dish professioneel ziet er goed uit op een tafel. Er zijn genoeg elegante modellen die prachtig staan op een mooi aangeklede tafel. De presentatieschalen nodigen uit om de gerechten te proberen. Mensen kunnen makkelijk zelf opscheppen. Als je dat niet prettig vindt dan kun je ervoor kiezen om personeel de gerechten te laten serveren. Dan geef je mensen een mooie service en kun je zorgen dat de schalen schoon en mooi blijven. Je kunt zelf kiezen welke modellen je mooi vindt. Er zijn strakke modellen die werken op elektriciteit en elegante modellen die met een brander op temperatuur worden gehouden.
Geen zorgen om de presentatie
Als je gebruik maakt van een chafing dish professioneel hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de presentatie van de gerechten. Je kunt ze serveren in de mooie schalen en hoeft er verder geen decoratie aan toe te voegen. Als je meerdere gerechten hebt die je warm wilt serveren, dan kun je verschillende modellen naast elkaar zetten. Het is dan leuker om te kiezen voor modellen die verschillen in vorm en maat. Zo kun je een speelse tafelindeling maken en zorgen dat iedereen goed bij de gerechten kan. Je kunt ook kiezen voor modellen die hoger of lager zijn. Je kunt bijvoorbeeld de bijgerechten in de lage exemplaren zetten met daarachter de hogere exemplaren met de hoofdgerechten.
Chafing dish professioneel handig en stijlvol
Een chafing dish professioneel is handig en staat stijlvol op een tafel waar je gerechten op serveert. Je kunt allerlei gerechten in een dergelijke schaal op tafel zetten. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijtbuffet waarbij je scrambled eggs, worstjes, witte bonen in tomatensaus en gebakken spek wilt warm houden. Elk gerecht dat warm geserveerd wordt kan in een dish. Van groente tot aardappelgerechten en van een gerecht met vlees tot vis in een heerlijke saus. Ga bij interesse in een chafing dish naar Horecarama.nl!